August 29, 2009

ramadhan 5


salam and hi.

puasa tak?hehe.semalam saya pergi buka puasa ngan kawan kawan mrsm muar dan kolej matrikulasi melaka hebat boom boom booom! hahaha. driving dari bp ke melaka menggunakan manual car. serius sakit kaki. kereta auto boikot i. habis roadtax. cam sengal. penaaaaaaat! ditambah dengan 2 kali kene hon ngan kereta lembu (kan melaka tekenal ngan kete lembu.haha.amik kau.spe suh hon aku!) ditambah pula dengan co pilot yang ngaku orang melaka tapi batang hidung jj pon aku tak nampak! tawaf mahkota prade 4 kali. sampai dah penat..i bagi laluan kat kete kete kecik yang lain untuk jalan dulu (bukan kah hati mulia??haha) lastly, jumpa itu jj dan shopping shopping dengan atm dia tak leh kuar duit. fine. dugaan puasa. penat bejalan. masuk johnny pukul 5. haha. bukan kah sifat gelojoh? table sebelah plak, budak tu tak puasaa..huh. serius tercabar!akhirnyaaa..buka dengan berebut rebut bersama kawan kawan yang fun! thanks. keluar johnny sebagai pelanggan last. masuk first keluar last! itulaah motto kami :)

saya sayang mereka :)

4 comments:

Myraa Y. said...

sape tuh niza?
annie dgn teyha ae?

a r e s said...

spe dak mrsm muar?

niza dan niza. said...

hey.ni jolie ngan fifie laa :)

MAYisabeau said...

loh jolie dengan fie ke..
they look different la.