June 24, 2010

sejenak bersama anak murid

salam :)


one fine day,


syazwan: hello, teacher niza ke ni?


niza: aah. siapa ni?


syazwan: teacher, ni syazwan lah. teacher tengah buat apa?


niza: ohh. teacher tengah masak ni. esok dah nak balik sabah.ni call guna phone siapa?


syazwan: ni saya call guna public phone. adelah dalam..........






teet teet teet. 
talian putus, teacher hampa :( next time call lagi eh, teacher xde num awak. 


syazwan; kiri pertama 

6 comments:

acanmunie said...

bestttt gila jadi teacherr. jelessssssssssssssssss

niza dan niza. said...

munie, gila sumpah rindu kau. sobsobsobbsss

acanmunie said...

rinduuuu kan? hee. aku pon rinduuuu kau lah bdk kecik oi.
:)

teyhaaa said...

ececeyh niza dah jadi teacher siott. HAHA.

Humaira Yahya said...

okay tanak jadi lawyer, nak jd teacher bye. hehe

niza dan niza. said...

teyha, sila percaya.
mai, hbs lawyer mne aku nk jumpa bila nk sue sekolah. haha!