February 18, 2011

ada perkara yang kau memang sangat jengkel



assalamualaikum friends (: and hai too


this entry memang dah penat saya pendam sorang-sorang. rasa geram dengan some people yang menjengkelkan saya. 


korang do have friends yang tulis/sms/publish post macam ni;


eewww, haRi nIe aDeW oWanG blnJe kIteW choClet. cEdaPPP nYeW




tak pun camni,

itew tak tawu nak uat apew ari nie, ite ingat nak alik kampung ahh.




perhh. stress siot baca entah hape-hape jenis post yang kau tulis. aku sebenarnya dah lama meluat dengan kau ni. nak delete dari friend list memang ah rasa sedih kot sebab kau kawan aku dari kecik. tapi makin lama makin menyampah pulak.masalah tak boleh eja dari kecik kau memang tak baik-baik eh? meh aku ajar kau. Nak tak? HUH. aduaii.

sebagai solution, segala jadah post kau semua aku remove dari fb aku. HAHAHA. Gembira sikit. tapi nampaknya ada jugak yang makin critical. 



entry ni emo pulak. tapi memang bengang lah gak kan. 
benda yang awak tak suka, tapi awak tengok hari-hari. memang menyampah. ke should i remove her/him from my friend list? ish. macam jahat sangat pulak.  sebab dah bengang, maka saya release kan dengan menatap wajah sang kacak, Arthur (:



i'm meltingggggggg



btw, ada sape-sape nak share Merlin Season3 tak? hihi

2 comments:

she-G said...

suka tukar name header eh??? :)
adik saya y rumahje tu suka msg taip gitu...dah la mmg shortform abes...gilak nak bacak

the niza said...

she-g, hai kak! long time not c. hehe. mmg geram kan dengan budak2 cmtu. dah la shortform mmg xphm. huh. mengada je lebih. org sabah ckp, mintak puji!