July 5, 2009

jiwa suka.suka.suka.

ehem.ehem.salam and hi.nampak x pic kat sebelah. haha. saya telah buktikan bahawa entry ini dimasukan pic. bunga kat sebelah ni dedicate to ehem..MR. FAHRIN AHMAD. jom kawen.hahaha. (inilah penulis bila da jatuh hati, jantung, limpa, paru paru dan biji mata kat handsome guy). awak tengok x cerekarama last saturday. ok ok. saya paham kalau awak bukan a housewife or a single girl yang dok relax relax goyang kaki untuk tengok cerekarama. i memang free malam tu. dan i akan free jugak bila nampak jejaka pujaan hati kalbu kuar kat tv.(eleh.macam u xpenah kan???). so, i decided to watch that drama.

in conclusion: fahrin.best.(i tell u the truth).haha. kelakar. dengan gaya lelaki handsome dan berkrebiliti untuk memimpin sebuah masjid(ceh ceh), he(refer to fahrin) takut nak kawen. funny kan?sebab : xnak isteri exactly looks like his mom.haha.
************
to tell u the truth: this flowers belong to kak sue. dia nak ajar anak murid dia pasal "children, u should give this type of flowers to fahrin ahmad ok".


p/s: sape sape nak bunga?meh la g florist sama sama :D

2 comments:

Tun Teja Persona said...

hek eleh.
bnga ni aku nmpk kat blik jiran.
ahahahaha

adorable.niza. said...

haha.
kantoi plak.