July 7, 2009

special dedicate to ATHIRAH AWESOME.

salam.

dear teyra.
i (ini merujuk pada aku la). i macam u jugak for the first time. memang susah siket nak terima something yang kita rancang rancang tetiba ada orang cut the line pastu kene buat dan mesti. memang la apa yang kita rancang hari ni, maybe tak jadi cam hari esok.kan kan??bukan nak kata apa, maybe kita ni yang berfikiran conservative. anggap kerjaya ni yang macam tak glamour. kan kita rancang nak kerja yang best best cam diving kat maritaus ke, gi kedai mamak kat NY ke, tak pun capai beg paris hilton kat klcc la (at least..) boleh je dude!tapi kene kerja kuat siket la. i bukan apa, kadang kadang mende yang kite xnak ni la yang beri peluang kat kite untuk hidup lebih maju di esok hari. ala. nanti lama lama mesti kau seronok gak dengan apa yang kau dapat hari ni. percaya la cakap aku. i selalu doa yang baik baik untuk u and all our friends yang kat luar tengah lelah mentelaah buku yang tebal tebal. risau betol bila aku call kau, tapi macam call tembok besar china. aku ingat kau ungkin tersangkut kat ladang kat upm tu ke. tak pun mungkin kau g kejar lrt sambil pegang sluppy ke. serious. RISAU. (ehem.baik kan??) pape jadi pun semua ada hikmah. ni i kasi you special quote yang i copy paste dari sembang kencang.hehe.tapi for me, apa yang dia cakap ni sedikit sebanyak banyak telah jadikan i better person la. i tak kenal pon dia, tapi surely i get addicted la ngan blog dia. (ala, macam kita dua addicted ngan hakim)haha.do you meet him? i meet him. of course. dalam mimpi. hahaha.pape pon teyra yang ter-amat-awesome. get yourself well ah. kan kita ni boleh hidup je kat mana mana pon muka bumi Allah ni. hope you dapat teruskan hidup with all laugh.laugh.dan dan dan semua la yang kau nak. GOOD LUCK eh.

sincere: kawan teyra awesome yang lagi ngeri kebaikannya.:D


1 comment:

athirah said...

nyza si cikgu berwawasan!!!
i lolove la this entry..
kau memang super duper awesome laa nyah bab2 bg nasihat ni..
btw, ape sebut2 pasal akim kat sini. segan mak tau nyah..(tp xpela nyah kite je tau akim yg mane kan??)
bahahaha!

*apesal aku bermak-nyah plak ni???hahaha*

ouh thanx ye nyza ats nasihat kau.
akan ku jadikan pedoman hidup.
kui3.