August 26, 2009

dari kawan saya si ikan masin.


1) Anda rasa anda HOT?

Tak ah sangat sebab saya buat benda ni dalam aircond.nyaman je.

2) Upload FOTO kegemaran anda.

3)mengapa anda suka foto ini?

Sebab ini my cousin. Sewaktu dapat keje rumah ni, kami tengah gayut. Dia cakap “sila promote aku dalam blog kau”.so anyone nak kenal? Single and kanfem konfem available in S size.haha

4)bila kali terakhir anda makan PIZZA?

Tahun lepas kat Bandar tawau yang hot bersama-sama dayang dan eva meraikan gaji kami.itu pun sebab tak Nampak dah kedai makna lain yang mahal.hahaha.

5) LAGU terakhir anda dengar?

Lagu yuna.dan sebenarnya. Ini adik saya yang tengah blaja dengar sambil petik petik gitar ala ala yuna la konon. Bosan betol.dari semlam asik asik bukak lagu tu, tp tak jadi jadi pon main guna gitar. Jadi lagu raya adalah.

6)apa yg anda buat selain menyelesaikan TAG ini?

Tengah bepikir pikir nak teruskan cat bilik ke tak.

7) Selain dari nama sendiri, anda suka dipanggil dengan NAMA apa?

Niza je la.nak apa lagi.

8) TAG lagi 6 orang

1.TM hahahahahahaha

2.Athirah awesome

3.Encik afiq frogy

4.Myraa

5.Hur azmi

6.Aress

9) Siapa no 1 bagi anda?

Entah. Tak kenal pun. Mungkin artis. Takpun memiliki sebuah business share ngan mak dia.juga suka pada siti.bukan siti nurhaliza tp siti officemate dia. Pastu telah bagi keja ni kat saya. Haha.wa tag u beb!jawab la lagii..haha

10) Orang no 3 ada hubungan dengan siapa?

Hubungan 2 alam. Sebab boleh hidup di darat dan di lautan. hehe

11) Kata sesuatu berkenaan dengan no 5..

Rindu nya nak jumpa hur. Nak lawan bowling ngan kau pastu nak tengok kau gemuk da ke?haha

12) No 4?

Berwawasan. Bakal peguam bela yang hebat akan datang. Selalu upload pic at blog untuk kasi semua readers g padang besar join dia shopping. Mukin akan jadi model padang besar soooon.hehe

13) Siapa orang no 2?

Makcik pendidik akan datang. Satu kaki ngan saya. Bakal peneraju masa akan datang. Haha.in add, pesaing I untuk ‘TOKOH GURU KEBANGSAAN’

14) Bagi pesanan kepada orang no 6.

Selamat hari puasa beb!jangan lupa solat terawikh.

4 comments:

TerubukMasin said...

wei..mana aci cm nie..hahaha..
bleh2 cm tu ekk..

* pembetulan..bkn bsns share ngan mk gua ekk..
lu stdy kt mne d sbh ni..gua nk lwt cmpus lu..
*tahniah ek..dh bwt keja umah "IKAN MASIN"..

a r e s said...

wakaka.. ak xlpe ny terawih tu

niza dan niza. said...

tm: mmg boleh.spe suh tag i.haha.err.g la lawat.xde org pon kat sna.smua holiday.hahahaa
ares: yeaaah.cek2 rawk2.:)

Myraa Y. said...

nizaaa,tak komersial lgsg lah jd model padg besar.ahahhaha ;D