August 2, 2009

entry 4: orang angkat tangan

salam and hi people :)
entry ni saya tulis untuk kawan yang angkat tangan kanan last time.(lihat sini)
tangan kanan 1

ini saya pun tak kenal sangat. so far, kami kenal di bilik seni.sebab dia pun anak anak seni. suka tolong orang. pernah lawan bowling sama-sama. join menyebuk sewaktu orang cuci pinggan mangkuk kat rumah cikgu noer. macam rajin. owh.ada sekali tu, dia salah send sms. hahahaha(ni penulis gelak besar) ingat kah dikau akan sms itu? hur, hur, ingat tak msg tu? so, sebab ini dah angkat tangan dulu, he's num one.besides, 5things i know about you
1st-currently kat upm 2nd-a boy 3rd-budak lompat 4th-ex kmk 5th-account ms baru.

tangan kanan 2

saya rasa dia tak angkat tangan kanan. tapi dia cakap jugak "aku angkat tangan".so, penulis pun rasa kene cakap pasal dia. sering mendakwa dirinya sejenis spesis 2 alam. abnormal.bukan spesis manusia. ada darah campuran dengan mahluk yang lompat lompat. kami kenal di sekolah.tak rapat tapi kenal la.dia tak popular sangat pon.tapi tiba tiba telah mem popularkan diri dengan berita ditangkap sebab merokok.(hahaha).kejadian itu menyebabkan beliau agak popular. saya masih tak kenal. tapi kami telah join biology camp.time tu la baru kenal.saya ingat 1st soalan kat atas bus "eh niza, kau ada charger nokia x?''. kenal kenal terus la baik.oh ada lagi. kami se-geng di klcc.share duit utk makan donut mhl2.pastu mendakwa sering dibuli oleh cousinnya yang perempuan di kampung sebab ketandusan cousin lelaki yang sebaya.
lain story: mensukai kawan saya :D

tangan kanan 3

ini classmate saya.pandai tau.sering mendapat pointer yang tinggi.akan terbang ke mane tah next year.insyaallah.otak kadang kadang mereng. anak ayah.hehe.baik la jugak.kuat gelabah.sering marah bila hujan sebab tempias kat katil dia.ada banyak scandal.sering bergosip gosip dengan saya di mukabuku.haha.banyak moment share sama sama.mendakwa tak suka warna pink, tapi memiliki blog wana pink.bukan kah suka?haha.suka jalan laju sebab nak beratur paling depan waktu makan.currently: scandal ngan en.architect. scandal before: mr.hockey.haha.bukan kah?kalau dia marah sangat takut.saya sering menggigil ketika dia marah.(ada ke marah aku?) but for all, saya sayang dia!:)

6 comments:

a r e s said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kuang ajoooo xyh ingat lg la sal kesilapan menghantar sms tu... haiyaa

athirah said...

ape yg angkat angkat tangan kanan ni??
eh ares kat upm? bukan ukm ke??
haish salah tu makcik...

niza dan niza. said...

ares:hahaha.kau klau jahat2 ngn ak, ak bukak cite ni.
teyra:ow.dulu cite pasal hur.pastu ak tnya sapa nk cite die dlm blog ak sila angkat tgn.kau nk gak ke?:)

ares said...

aku ukm ar.... alalala niza, no nid to open cter lme laaa

MAYisabeau said...

niza, tym aku angkat tangan kanan mulut aku tutup pastu tak leh nak type kat kumen sebab tangan kiri disfunction..tu yang kau tak tau aku angkat.

hUr said...

haha. LOL