July 27, 2009

macam ada benda pelik.

salam and hai to everyone.:)
selamat bekenalan.hehe.hi people out there.sehat kah anda dengan persekitaran sekarang?kene wabak b%$# ker? hope tak.kami kat sini x lagi people yg kena virus2 haram tu, tapi ramai orang di sini mengeluarkan istilah baru iaitu virus yang konfem konfem x penawar.virus B1N1.(awak taw ke apa?awak kena ke?). ok people. ada beberapa pekara yang telah mencedok ke-pelik-kan dan menyebabkan timbulnya bibit bibit masalah otak bagi saya. ok.meh start.

1. sekarang ni musim kucing mengawan ke?ni memang masalah. serius!tepat jam 11.30 malam ke 11.46 mlm ke, mesti bunyi suara suara baby teriak teriak mintak susu.serius.bunyi da la scary.pastu dengan masa yang agak seram seram.plus.dah la roomate tiada.pergi bertugas.kalau suara tu slow slow, mukin dimaafkan la.tapi ni suara cam nak panggil "people.kuar kuar bilik.jgn tido".ape hal.
2. i ni pempuan kan?kan?so, i'm staying kat wisma mawar.ok.MAWAR.tapi yang peliknya nape ada bape ekor kumbang yang cam agak agak pelik sering datang bekerja saat saat fajar sidiq nak jelma?hello ajuhsi.kalau ya un u nak kasi up-to-date toilet kami, asal ang datang awal sangat.org nak g mandi mamai mamai mana la ingat nak tutup aurat.pastu, balik pulak jam kami ni belari lari nak g mandi mlm.tektik ke ni?.in addition, dalam permis kerajaan mana boleh MEROKOK.sambil terbatuk batuk bau asap.
3. ym.ya ym.nape cam tiba tiba boleh plak "not responding". mengganggu kontentrasi i je nak rapatkan jurang antara kawan kawan.
4. hos air kat toilet. pelik betol. macam hari tu semua toilet ada hos. tapi ni tiba tiba ada 2 sahaja. toilet lain tak ada pun hos.adakah penghuni mawar telah menseludup hos tersebut kepada para penghuni bunga bunga lain?atau pun, patut saya pergi spot check baldi anda?
5. kunci bilik sering tersekat. pelik betol. orang lalu lalang dan jiran tetangga sering bertanya "eh u, knapa?tekunci ke?". tak tak.kunci tu cam tak nak kuar dari tombol.eh.kau nak boikot aku ke, tak nak kasi masuk bilik ke.

ok. setakat ni hanya ini lah yang mencurigakan hati saya dan menyebabkan gundah gulana. akibatnya, saya sering lambat ke kelas. adakah alasan ini diterima pakai?

nota tangan:
saya turut curiga dengan uum yg dah 1000 org kena h1n1.ye ke?

6 comments:

a r e s said...

tpu tu, ke btul.. dak2 sna x menjaga kebersihan kot.. tgk cni, dgn pokok yg bnyk, oxygen yg mencukupi, xde kne virus tu

niza dan niza. said...

eh eh.
sini pon xd virus tu la.
result:-ve.
:)

MAYisabeau said...

kalau lupe tutup aurat tym bangun pagi tuh ustaz aku kate kire tak sengaja. tak sengaje tak dapat dosa. aku pecaya ustaz aku tu sebab dy hensem..

niza dan niza. said...

owh.ak pon beranggapan begitu.sbb ak tak sengaja.ustaz ak pon hndsem.ntah ntah ustaz kite sama x?:)

fabuLous fariSha said...

oh okayyy. yg lelaki tuh kan taktik je tuhh nk intai2
hehehe :P

niza dan niza. said...

haha.
kite pon agk cmtu la sha.