July 23, 2009

people answer this ya.

last night, i was visited ______________ room. when i entered his/her room,
  1. i saw_____________________.
  2. i saw_____________________.
  3. i saw ______________________.
  4. i saw _____________________.
  5. i saw _______________________.
ok.this is your first task ya. you can fill the blank dengan berapa patah pekataan pon yang kamu kamu semua mahu. but ada satu rule : awak masuk room jantina lain dari awak eh. ok contoh:
"afiq: mestilah masuk bilik siti ke, nurul ke, timah ke, leha ke"
"timah: u pulak masuk bilik afiq ke, mohd ke, ali ke, abu ke"

p/s: sapa jawab paling creative i bagi hadiah.serius.xtipu ni.

9 comments:

Luca De Ketiak said...

last night, i was visited sha room. when i entered his/her room,

1. i saw spender.
2. i saw bra.
3. i saw mekap2.
4. i saw cermin.
5. i saw gmbr i.

la, br i tau, dia minat kat i rupenya! ish! tak sukela cmni!!

adorable.niza. said...

hahaha.ok ok.bagus.
u xsuka dia ke?:D

aireeNaneza said...

last night, i visited shah rukh khan's room,
1.I saw gauri,aryan and suhana's picture...
2.I saw pingat dato' which was given by Malaysia..(itu maksudnye dia tak pahams gt pe maksud pingat tu,kalo tak mesti letak kat ruang tamu kan?kan?)
3. I saw polka dot socks,polka dot blanket, polka dot pyjamas...wakakakka...
4. I saw platinum awards...yg banyakkkkkkkkkkkk...owh...zaman aku glamour dah berlalu,kate shahrukh khan...
5. Opss...nape ader gambar kajol kat sudut bilik dia???gossip jerk~!really~!!!hahahaha

ade chance dpt adiah....???heheheh

niza dan niza. said...

haha.apa la amma ni.srk plak.xbes giler.bilik izmie ah br best.ngaaa~~

niza dan niza. said...

haha.apa la amma ni.srk plak.xbes giler.bilik izmie ah br best.ngaaa~~

MAYisabeau said...

jap!!
gtau dulu adiah die ape..
kalau keychain sabah atau kraftangan anyam2 tak mau..

fabuLous fariSha said...

last night, i visited Edward Cullen's room,
1.I saw a red couch
2.I saw a frame of my picture
3. I saw my pictures againnn!
4. I saw edward on the door
5. I saw it just on my dream. sigh~
hahahaha
:D
gila kat edward:D

aireeNaneza said...

bilik izmie tak boleh,sbb kucar...ama nak sebut pun tatau de brg pe...di bawah timbunan selimut dan bantal brg2nye...wakakakaka...opss...

niza dan niza. said...

haha.smua pon klaka.
frisha:wow.bile tesyg xmsuk ke?
may:ceh.ak anyam sendri ah!
amma:npe blik izmie cmtu?maid die lari ke?