September 3, 2009

ramadhan 13

salam people :)

apa kaba?sehat kah? maaf kerana membuat express entry.haha. tp ok la tu drpd i x update2.hehe. banyak benda yang kene settle kan selain terawikh.sekarang dah balik tawau yang best!!! kenapa best?? yaaa. sebab dapat buka awal. saya buka 6.16 ok. 6.16 pm. you pukul 7 lebih kan???haha. besabar je laa. kan sabar tu separuh daripada iman. jangan jeles jeles. ALLAH tak suka.(ni baca ngan nada lembut taw!) tp tahu tahu la..sahur jam 3 lebih till 4 lebih. tapi tahu la kan..kat johor jam 5.30 maseh boleh teguk air, kat sini nak teguk pura pura tak nampak jam pon xboleh sebab kat luar dah terang. kat kelas, nasib baik nasrun dah bagitaw awal awal bangun sahur jam 3.45 am. kalau tak konfem konfem i bangun jam 5.hehe.

kan puasa ni banyak dugaan. huh. sabar je la. wireless block banyak gila website sooocial!jangan cakap apa apa pasal mukabuku!huh!terus tak dapat besosial. sangat sedeh. kadang kadang je ok. nak brodband? meh ah kasi yang kau punya..hehe. agak kecewa sebab before pulang holiday youtube pon boleh tengok dengan yakin. satu episod hagemaru dalam satu hari sudah cukup puaskan nafsu. ingatkan lepas balik cuti lagi bagus. rupanyaaaa lebih hangat dari dulu.sebab tu la cikgu cakap ' malang datang takde bau bau' takpun 'buang yang keruh amek yg jenih'. tapi takpe la, as well as i can update entry sampai ramadhan 30. tak kisah la even i cheat cheat siket siket eh :P

notakaki:
lupa nak wish SELAMAT MERDEKA. maaflaa. sabah merdeka 16 sept. so masih valid kan ucapan ni?

3 comments:

TerubukMasin said...

cuti ke 16 sept tu??
kihkih..
lu dh jdi org sbh ekk..

Rabiatul Adawiah Sulaiman said...

hoy ko skung kat ne ha?

niza dan niza. said...

tm: eh blaja je la.bkn jd penduduk sini.hehe. aah. cutiii :)
ruby: kat tawau sabah.sekian tq!