October 16, 2009

habitat 2

salam people :)

last time i did wrote pasal i yg takut kucing so what kan?
kali ni, saya baru perasan yang saya memiliki satu lagi habit yang saya tak sedar kehadirannya.
i realised baru baru ni je bila tengok wayang cite cybog ke ape tah.

bagi la movie horror ke, tranformer ke, love love sparks ke, lawan lawan pedang ke, bunuh bunuh dengan kejam atau pun dibunuh diri ke, i still tertidur.aduaii
bukan sengaja. tak sedar. tiba tiba je taw taw terlelap.

nasib baik wayang tu gelap kan?u tak nampak *---*

4 comments:

Lionel Azry said...

kompom tido kluar air liur :P

niza dan niza. said...

haha.sengal kau:)

Myraa Y. said...

tak boleh bwk dating masuk waygg ni.heeeeeeeeeee ;D

niza dan niza. said...

myra:well,byk lagi tmpt menarik kat dunia nih.haha.g syurga la syok:)