October 17, 2009

mengaji tak habis lagi-1

salam people :)

pemalas nak mampos bila takde mood nak update entry ni.busy dengan mentelaah buku ekonomi malaysia<-ceh yang ni agak tipu. senang cite sekarang mood malas. malas sangat. cuma pikir pasal holiday yang akan datang.yahooo *---*

i received assigment pasal survey report. aduaii. banyak lagi tu. nak jadi cerita, we took 40 respondents la. buat buat la survey. dekat survey form mesti ada:-

age:____________
sex:____________

ok.paham kan. susah tak nak jawab?senang kan. sex of cos la F atau M kan?
ok.mudah kan?
senang?
dalam otak mesti dah agak hanya 2 jawapan tersebut yang akan muncul. suddenly, we got:
sex:tak pernah lagi.

nak kene tumbuk ke?

7 comments:

Lionel Azry said...

pernah tgk tak? :P

MASya said...

ceh.ni kes otk x pdg khdpn. ke situ dia fkir. x pe ar..

apizz㋡ said...

besst:D

MAYisabeau said...

sengal habiss. otak kunin

niza dan niza. said...

azry:of cos tak!hahahaha
masya: mmg la.xhbs belajaq tuh.hihi
apiz:ok u.taubat skang!skang gak!
may:jgn kata kuning.hitam dah tu.xphm2.klu aku jumpa meh aku ketuk kepala dia!hehe

Nabil Fizri said...

blue

niza dan niza. said...

nabil:bukan blue.kan dah cakap hitam.hehe