October 23, 2009

untuk kau secret admirer

hari ini saya nak cerita pasal cinta. ya. mungkin tak sehebat semua jenis dr. love yang ada kat luar sana dan tak setanding anda yang mempunyai dr. love sendiri. adakah anda seorang secret admirer?



pernah tak anda kene kacau dengan stranger yang tak dikenali langsung dan stranger yang anda kenali tapi buat-buat tak kenal? ala. jangan bohong la kalau xde kan? ;) sometimes, this kind of people bukan tak berani nak tunjukkan diri mereka yang sebenar, cuma mereka a kind of shy sikit la. mungkin SA ni kawan baik anda, tapi sangat takut untuk mensuarakan isi hati dan mampu berlakon depan anda dan bercerita tentang PSP, gameboy, futsal, barbie yang baru ditayang kat tv, hagemaru yang syok, kek coklat yang mak dia masak dan hair clip anda yang tak sesuai dipakai. SA juga tidak terdiri oleh golongan lelaki sahaja malahan kaum hawa turut terbabit dalam hal ini (owh,penulis macam mengalaminya, bukan kah?) haha. shut up!*--*

tak salah pun nak jadi SA ni, tapi you tu as secret admirer janganlah bikin orang yang awak admire tu sangat sangat takut pada awak. you buat buat cool walaupun teruja dengan tindak balas dia, tapi sebagai SA, awak kene tunjuk cool. nanti kantoi terpaksa kau retire. haha. amik kau.
dan kau pula sebagai orang yang diminati: jangan cakap awak tak bangga kan?konfem la awak turut excited untuk mengetahui siapakah dia secret admire awak tu. pastu tak payah gedik gedik tangan nak post kat fb suruh ngaku siapa SA tu. ish. tak manis kerja seperti itu.

okay. saya pun turut terbabit dalam hal hal begini. tipu la kalau awak kata awak tak pernah suka kat spesis lain daripada awak kan? he, memang bombastik for me. hebat. hebat. hebat. (tengok, triple hebat saya bagi kat awak) for me, tak salah pun awak jadi SA as long awak tak menyusahkan hidup dia dan pandai jaga behavior awak.

so,keep in touch.

6 comments:

messo said...

sy SA awk..kekeke..

niza dan niza. said...

messo:are you?hihi<-cam gedik plak i gelak!ceih

░♥si lampu neon♥░ said...

nak jadi secret ader mirer pon kene tgk2 gak la..kalau cam kiter girl, takkan nak admirer2 kat bf org kot..tak best la centu..lagi2 kalau nak saje2 say hye atau kc surat kat secret admirer..mau gf or bf dia marah.. or jeles..

niza dan niza. said...

lampu neon: aah kan.mestilah.kang tak pasal pasal dpt penampar kuali dr org!hihi

MASya said...

SA ni mcm stalker ke?? hahaha..

niza dan niza. said...

masya: boleh gak la.tp kdg2 SA nih cam boleh bla.kacau hdop org.xbes btol.