June 15, 2010

picnic time

salam semua :)
cuti ni, memang semua busy dengan kerja masing-masing including me. cuma satu je yang sempat i spend time dengan kawan-kawan ialah pergi picnic. 4 out of 5. semua bff i; jojo, aen, anniey and i. one more yang tertinggal ialah teyra. venue; hutan simpan gunung ledang.








saya cuma masak spaghetti and choco-moist cake with bluebery layer. budak budak ni bantai makanan sampai habis. tapi my spagethi tu salah beli dia punya mee. i terbeli yang untuk pasta. sungguh pelik untuk makan. tapi layan lah. after hours mandi, tiba-iba hujan lebat. and then sorang myfriend ni nampak something weird kat atas batu. rupanya ia adalah spesis biawak. kami panggil komodo. serius cuak. dahlah time hujan lebat. kawan kawan saya asyik nak berendam je. nampak benda tu, terus semua lari naik. we thought komodo tu bergaduh, tapi rupanya tengah mengawan T_T ciss. boleh pulak buat aksi time hujan lebat. sungguh biadap disitu. hehe

lebih kurang macam ni lah besar dia. ingatkan buaya :s


after all, 
itu lah picnic kami. sangat enjoy met the old buddies. banyak share cerita. hmm, lain kali picnic tempat lain pulak. maybe tioman mungkin! nak join? do keep in touch ^_^ 

3 comments:

she-G said...

lau kat kelantan di panggil boyang...biawak besar y nak cam buaya..hahaha...reriang same ke???eshh...tak pakar bnda alah ni

syafiq roslan said...

towll la,...biawak tuee cm komodo...beso...la,..

niza dan niza. said...

kak g, saya tak penah dga pulak reriang tu. tp klau dia spesis biawak, mak ai, nama nak glam! mcm nama rama2! haha

syaros, tau xpe. tp sumpah besaq wehh! mcm buaya dah aku tengok!