September 15, 2009

ramadhan 25

currently:
  1. tengah lari lari ayam nak submit asigment sebelum cuti raya. ape ke hal semua kasi kerja da last minit. hari tu time saya dahaga kan ilmu dan membuang masa time puasa tengok cite bohsia tak bagi pulak!
  2. keliru ngan ibu yang balik balik text cakap "kami otw shopping ni,nti la kite borak"<-annoying plak ayat dia ni. happy la tu tukang perabes duit tak mai ah!sat naa, cek balik.
  3. tambahan pula, sering text saya menanyakan "barang kiriman ibu dah beli"<- tak cukup ngan johor, sabah punya barang pun dia nak.
  4. ape ke hal plak ngan internet nih. saya dah guna brodband masih tak dapat connection.aduhai..tempat da la kat pelusuk.
  5. tengak cek cek rawk rawk untuk hafal lagu raya<- kuih dan muih beaneka macam bla bla bla..
  6. kira duit raya yang bakal dapat.hahaha :)
  7. ingat nak post entry kad raya ah.huh.boooom!

sticknote:
saya ada 2 kad raya. anyone nak? meh alamat.ada 2 je.xmampu beli banyak banyak.

6 comments:

TerubukMasin said...

gua rasa lu dh tk layak dpt duit rye..
dh beso!!!
kihkih..

Lionel Azry said...

oke gua nak..anta kat blog gua lekas!

MAYisabeau said...

aku nakk!!
aku baru dapat satu..

a r e s said...

aku! 2A seksyen 3/14 tmn kjn utama, 43000 kajang, selangor

fabuLous fariSha said...

mahu kad raya! adress email boleh tak? hehe ;P

niza dan niza. said...

tm: rule utk raya,klau still bujang, u r available 4 duit raya taw!
azry: ok ok.
may: haha.cukup la tu
ares: ish,ni kne dtg umh ni nk duit raya
farisha: haha.nti i bg u :)