September 11, 2009

tribute to siput baba :)

sebab bulan ramdhan,aku xleh nak bape sebut nama glam kau. ia akan mengurangkan pahala puasa readers aku.hahaha.

dear siput baba,

aku memang kawan kau yang baik sekali (aku taw), tapi aku ni mempunyai ingatan yang agak agak lembap dalam mengingati apa apa jenis tarikh yang berlaku kat dunia. tapi kalau kau tanya tarikh dalam buku sejarah, konfem konfem aku ulang 3 kali untuk kau ingat. (aku kan pakar sejarah skrg) oleh yang demikian, aku sangat terlupa akan kehadiran tarikh yang bermakna buat diri kau. alkisahnya maka terjadilah aku bukan 'wisher' number one kau (pernah ke jd no 1) wahaha. :)
demikianlah, sebab sebab serta fakta fakta yang sesuai untuk aku bagitahu kat kau. aku harap kau jangan bunuh diri malam kang. aku jugak berharap kau jangan mintak aku hadiah ke, cenderahati ke, cenderamata ke, atau apa apa jua jenis barangan yang boleh membuatkan aku senggugut :)
maka dengan ini, aku sertakan beberapa jenis foto kau supaya kau kelihatan lebih bangga dengan foto kau di blog aku. untuk lebih semangat lagi, kalau kau datang raya rumah aku, aku akan petik piano nyanyi lagu untuk kau. haha (aku reti main satu lagu je, konfem kau suka)

maaflah gambaran tak tutup aurat.mesti kau nk pic ni kan?meh RM2!

ALLAH selamat kan kamu,
ALLAH selamat kan kamu,
ALLAH selamat kan seorng siput,
ALLAH selamat kan kamuuuu :)

happy birthday my buddy!may ALLAH bless you always.
iklas drpd:
mee siput:)

9 comments:

MAYisabeau said...

sape ni?
zam ke?

mai chaiyok said...

snail's family...
hahahaha
thanx makcik niza...
huhuhuhu
akhernye aq da sbaye ngan mee cput nie..
weeee :)

TerubukMasin said...

muda lae bdk ni ekk..
hppy birthdy!!!!
lu bagi alamt dia..
gua nk kirim buah limau..

Lionel Azry said...

Hepi Pubisday!

hUr said...

itu zam kah? ya allah zam. mne tudung? :P

Myraa Y. said...

happy birthday zam ;)

love,
mai.

niza dan niza. said...

may: yaa.zam
mai: ala.tarikh je lain..thn tetap sama.jgn nk blagak!hehe.
tm:haha.i pon muda lg taw!alamat?mntak sndri laa.
lionel azry::)
hur: yaa.tdung terbang.haha
myra: :)

lynamalina said...

nak mee siput??

lynamalina said...

nak mee siput?