September 10, 2009

ramadhan 20-yahooo :)

salam people :)
mesti sekarang xcited kan sebab raya da nak dekat. even da hidup lama dan rasa suam suam kuku je sambut raya, but for me, kan raya tu best. ingat senang ke orang nak kasi duit kat bulan bulan lain?meh bagi i duit raya.hehe. tak sabar nak balik rumah lagi. hip hip hoooraay! :)

text to my dad:
eh u, jangan lupa sambung balik astro ah. UPSR da tamat!!!! mukin hagemaru ada edisi raya. i nak tengok!

_______________________________

hari tu awal awal puasa (tiba tiba teringat bende ni)

adik: kak, kalau puasa tak leh gosok gigi eh?
kaka: aa. ustaz tu kata makruh sebab ubat gigi ada rasa rasa.
adik: huh. nasib baik adik gosok gigi guna sabun.
kak: hah?????

4 comments:

waney_yr said...

hui kreatif abes adek nyza.huhu

Myraa Y. said...

hardcore punya adk.hehe ;D

nizamsani said...

hagemaru?

niza dan niza. said...

wanie: kreatif lg kakak dia.hehe
myra: sengal kan?
nizamsani: yaa. xkan xtaw? tak rawk ah!