November 29, 2009

mood kadang kadang

salam,

after balik daripada tawau ni, rasa malas untuk meng-update entry semakin menjadi jadi. saya telah mengesyak brother mas yag handsome tu dah baca baca supaya semua passengers jadi pemalas. kahkahkah. (aku tipu okay!) cerita pasal brother mas(belon udara malaysia) err, flight kami full with stewards and only one stewardess. my dad said "stewardess cuti besalin dan separuh lagi lari belakon dlm awan dania".alamak!apa kes. memang syok la,dapat cuci mata.haha.apa.ingat lelaki je boleh tengok pempuan cun, habis pempuan ni kejam mata bila nampak lelaki macho??HAH??;)

musim cuti sekolah ni banyak orang kahwin bukan?kalau hujung minggu, my mum akan senyum lebar. sebab apa. yaa, mungkin anda bukan emak emak. kalau ada kenduri TAKPAYAH masak!yahooo. furthermore, i as a daughter tak payah la join dapur. advantage bukan? okay, rakyat Malaysia, sila kahwin ramai ramai. jemput saya tau! :)

2 comments:

she-G said...

ada plak gitu...nih nak ajak...adik kawen bulan mac dgn jun tahun depan...16 mac dgn 6 jun...sila sila..hahaha

niza dan niza. said...

she-G:hahaha,i rasa skrg i mmg suka g rumah org kawen.hehe.ktne tu?